Veelgestelde vragen aan deKalenderVan.nl

Wat kost een kalender?

Een kalender kost € 14,95 per jaar. Dat is inclusief BTW. Wanneer je meer dan twee kalenders je account hebt zijn de kosten per kalender lager.
Bij 3, 4 of 5 kalenders zijn de kosten 12,95 per kalender per jaar.
Bij 6 t/m 10 kalenders zijn de kosten 9,95 per kalender per jaar.
Wil je meer dan 10 kalenders beheren in jouw account? Neem dan contact op voor een tarief-op-maat.

Natuurlijk kan je dekalendervan.nl eerst rustig en zonder kosten uitproberen. De eerste 30 dagen van uw eerste kalender zijn namelijk geheel gratis en zonder verplichtingen.

Kan ik met de kalender ook wisseldagen aangeven?

Ja. Het is mogelijk om beschikbaarheid per halve dag aan te geven. Zo kan je de ochtenden en de middagen desgewenst apart schakelen van 'beschikbaar' naar 'bezet' en omgekeerd.

Kan ik met de kalender ook 'gereserveerd' (in optie) aangeven?

Ja. Het is mogelijk om de status 'gereserveerd' aan te geven. Je kunt dus desgewenst schakelen van 'beschikbaar' naar 'gereserveerd' naar 'bezet' en omgekeerd.

Ik wil de kalender in mijn eigen website opnemen. Kan dat?

Ja. Je kunt de kalender middels een zogenaamde iFrame-constructie integreren in jouw eigen website. Instructies daarvoor staan bij de details van jouw kalender vermeld. Enige kennis van website-bouw is daarvoor wel vereist. Desgewenst kunnen wij je daarbij (tegen uurtarief) assisteren, of neem ervoor contact op met uw website-bouwer.

Kan ik met de kalender ook boekingen verwerken?

Nee. Met de kalender kan je uitsluitend de beschikbaarheid tonen.

Kan ik de vormgeving van de kalender aanpassen?

Ja. Je kunt een zogenaamd CSS-script koppelen aan uw kalender. Met dat CSS-script kan je de vormgeving van de kalender aanpassen aan jouw wensen. Enige kennis van HTML en CSS is daarvoor wel vereist. Desgewenst kunnen wij je daarbij (tegen uurtarief) helpen, of neem ervoor contact op met uw website-bouwer.

Kan ik de kalender ook in andere talen tonen?

Ja. Je kunt de kalender in 1 van de 6 aanwezige talen tonen: Nederlands (standaard), Engels, Duits, Frans, Spaans of Italiaans.

Uw vraag niet gevonden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.privacy · algemene voorwaarden · veelgestelde vragen · contact

© 2012 - 2019 paqqa

...