ENDE


Veelgestelde vragen over dekalendervan.nl

Wat kost een kalender?

Natuurlijk kan je dekalendervan.nl eerst zonder kosten uitproberen. De eerste 30 dagen van jouw eerste kalender zijn namelijk geheel gratis en zonder verplichtingen.
Als je de kalender na die proeftijd wilt blijven gebruiken dan kost de kalender € 16,95 per jaar. Dat is inclusief BTW. Wanneer je meer dan twee kalenders in je account hebt zijn de kosten per kalender lager. Bij 3, 4 of 5 kalenders zijn de kosten 14,95 per kalender per jaar. Bij 6 t/m 10 kalenders zijn de kosten 11,95 per kalender per jaar. Wil je meer dan 10 kalenders beheren in jouw account? Neem dan contact op voor een tarief-op-maat.

Kan ik in de kalender ook 'halve dagen' instellen?

Ja. Het is mogelijk om de beschikbaarheid per halve dag aan te geven. Zo kan je de ochtenden en de middagen/avonden dus apart schakelen van 'beschikbaar' naar 'bezet' en omgekeerd. Ideaal bijvoorbeeld op wisseldagen.

Kan ik met de kalender ook 'gereserveerd' (in optie) aangeven?

Ja. Het is mogelijk om de status 'gereserveerd' aan te geven. Je kunt dus desgewenst schakelen van 'beschikbaar' naar 'gereserveerd' naar 'bezet' en omgekeerd.

Ik wil de kalender in mijn eigen website opnemen. Kan dat?

Ja. Je kunt de kalender middels een zogenaamde iFrame-constructie integreren in jouw eigen website. Instructies daarvoor staan bij de details van jouw kalender vermeld. Enige kennis van website-bouw is daarvoor wel vereist. Desgewenst kunnen wij je daarbij (tegen uurtarief) assisteren, of neem ervoor contact op met jouw website-bouwer.

Kan ik met de kalender ook boekingen verwerken?

Nee. Met de kalender kan je uitsluitend de beschikbaarheid tonen.

Hoe lang worden de kalendergegevens bewaard?

De kalendergegevens (de ingestelde bezette en beschikbare dagen) worden tenminste 2 jaar bewaard. Je kunt dus altijd jouw kalendergegevens tot twee jaar geleden terugkijken. Gegevens die ouder zijn dan 2 jaar worden regelmatig automatisch opgeschoond.

Kan ik de vormgeving van de kalender aanpassen?

Ja. Je kunt een zogenaamd CSS-script koppelen aan jouw kalender. Met dat CSS-script kan je de vormgeving van de kalender aanpassen aan jouw wensen. Enige kennis van HTML en CSS is daarvoor wel vereist. Desgewenst kunnen wij je daarbij (tegen uurtarief) helpen, of neem ervoor contact op met jouw website-bouwer.

Kan ik de kalender ook in andere talen tonen?

Ja. De bezoeker van jouw kalender kan kiezen uit Nederlands, Engels en Duits. En als je de kalender in je eigen website integreert kan je de kalender zelfs in 1 van de 6 aanwezige talen tonen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans of Italiaans.

Kan ik de kalender ook koppelen aan andere kalendersystemen of boekingssystemen?

Veel kalendersystemen en boeking-websites maken gebruik van zogenaamde iCal-koppelingen waarmee kalendergegevens tussen verschillende systemen kunnen worden uitgewisseld. Voorbeelden zijn AirBnB, natuurhuisje.nl en booking.com.
dekalendervan.nl biedt die mogelijkheid ook. U kunt de kalender exporteren naar andere kalendersystemen, of de gegevens van een ander kalendersysteem importeren in dekalendervan.nl.
Opmerking: Het synchroniseren van kalendersystemen via een iCal-koppeling leidt echter soms tot problemen vanwege de complexiteit ervan, en doordat niet alle systemen dezelfde methodiek gebruiken. Het kan dus voorkomen dat een gewenste koppeling niet gerealiseerd kan worden. Wij geven dan ook geen garantie op deze functionaliteit.

Hoe betaal ik de kalender?

De facturering van de kalender gebeurt automatisch. Voor de kosten van de kalender ontvang je een emailbericht waarin je verzocht wordt online te betalen. In Nederland via iDeal, in Belgiƫ via Bancontact, en in Duitsland via Sofort Banking.
Kan je niet of wil je niet online betalen, dan kan je een faktuur vooraf ontvangen. Neem daarvoor contact met ons op. Er kunnen administratiekosten voor in rekening worden gebracht.

Je vraag niet gevonden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.


privacy · algemene voorwaarden · veelgestelde vragen · contact

© 2012 - 2024 paqqa

...